مرگ غولی دیگر: باز از پینک فلوید، ریچارد رایت

  در آستانه دومین سالمرگ سید برت -از هسته موسس پینک فلوید- ریچارد رایت نوازنده کیبورد گروه پینک فلوید درگذشت. ریچارد رایت سازنده شاهکارهای the dark side of the moon و wish you were here پینک فلوید بود.

                                                                  ریچارد رایت 

  ریچارد رایت را نسل ما با کنسرت 95 پینک فلوید منهای راجر واترز می شناسد همان پیر خوش تیپی که با لهجه خاص بریتیش اوج غنای آهنگ  Time را اجرا می کند:  

Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain
You are young and life is long and there is time to kill today
And then one day you find ten years have got behind you
No one told you when to run, you missed the starting gun

  گروه آوانگارد پینک فلوید در سال 65 میلادی به شهرت رسید و در دهه 80 جهانی شد، این گروه در دهه 90 حتی تعریفی جدید از موسیقی ارائه داد و آن: کار ویژه موسیقی جنگ علیه خشونت بود. اشعار و نوع موسیقی این گروه در دوره هایی کاملا آوانگارد و سیاسی و در دوره های دیگر معناگرا و نشان دهنده حالات درونی و روحی انسان مدرن بود. افسانه پینک فلوید اما در رویارویی با دنیای بدون آرمان و خالی از هیجان رو به زوال نهاد. موسس باند: سید برت که خیلی پیشتر از اینها رکود دنیای انسانی را دریافته بود راه خود را در اوج شهرت از پینک فلوید جدا کرد و به دامن تنهایی در روستاهای انگلستان پناه برد وی در نهایت، در سال 2006 درگذشت.  

  اگرچه غول ها در سری کنسرت های live8 دوسال گذشته، باز اجرای "پینک فلوید کامل" را پس از نزدیک به 15 سال به نمایش گذاشتند اما اکنون با درگذشت 2 عضو موسس پینک فلوید و کهولت سن بازماندگان گروه باید گفت کرد که پینک فلوید از نیمه عمر خود گذشته است. 

 * * *

دمدمی: غول ها می میرند و به این ترتیب عرصه برای کوتوله های رَپر و حتی بسیاری راکرهای مزخرف باز می شود. این حقیقت تلخ زندگی در زمانه بیهودگیست. ای گند بزند به این دنیای ما که نه اینشتین دارد، نه راسل، نه فروید، نه حافظ(!)، نه سارتر، نه کافکا، نه هدایت، نه بیتلز و نه پینک فلوید. هر جا چشم می چرخانی یک مشت بچه [...] می بینی که بلانسبت الاغ نه پینک فلوید می شناسند نه گوش شنوای موسیقی دارند نه شعور ساخت موسیقی... اینها چه ربطی داشت به این عزیز تازه از دست رفته نمی دانیم فقط می دانیم که وقتی یکی از اینها می میرد که تازگی ها یادگرفته اند زود به زود طی یک پروسه پریودیک بمیرند، عصبی می شویم و فحش بار زمین و زمان می کنیم. ولی حالا خودمانیم دنیای گهی می شود بدون اینها نه؟  

  چطور بشود کرد تحمل آلت هستی را(ر.ک: محسن نامجو). 

(این یک پست افزایشیست). 

 

---------- 

 سایت رسمی پینک فلوید

ریچارد رایت از اعضای پینک فلوید درگذشت- بی بی سی فارسی

 مرگ نوازنده پژواک ها- سید ابراهیم نبوی؛ روزنامه اعتماد

*درخشش یک ذهن دیوانه: پینک فلوید و سید برت - دَم    

 BBC World Service - In pictures: Richard Wright 

کامل از پینک فلوید در گفتگوی هارمونیک

*همینجا عنوان شود که در جمع آوری مطالب پست نیمچه رفرنس فوق، از یک بلاگ فارسی بهره برد شده است که متاسفانه به دلایل فنی نه امکان درج این توضیح در پست مذکور است نه حال جستجو و یافتن آن بلاگ اگر کسی یافت؛ تذکر بدهد ایما قطعا حقوق آن آقا را رعایت می کنیم، از بلاگرهای حرفه ای و باسواد بلاگستان فارسی هستند.

من... روح ریاضت کِشم 

در... جنوبی ترین ترمینالِ پست ترین پایتخت جهانِ... 

 ...

سوم!

  روزه بود، از این عمل ابلهانه اش لجمان گرفت، گفتیم: نخوردن که نشد خوشتنداری، ایما دو برابر نخوردن کل رمضان های تو در حالت عادی نخوردیم. مردی؟! روزه فکر بگیر! 

گفت: در حوزه مقدورات شرط ببند.  

[...]